Aanbieding!

Temperatuur Sensor LED Kraan – Werkt Zonder Batterij! Aanbieding van Voordeelvanger

24.95 6.95

Deze dagaanbieding is te koop in de webwinkel van Voordeelvanger.nl. Klik op de onderstaande knop om rechtstreeks naar de aanbieding in hun webwinkel te gaan.

Naar Voordeelvanger.nl

Beschrijving

Voordeelvanger.nl is een aanbiedingen website met elke dag vele aantrekkelijke aanbiedingen. Dit is een van die aanbiedingen en wordt aangeboden als zijnde een dagaanbieding. Dat betekent in principe dat de aanbieding slechts 24 uur beschikbaar is. De dagaanbiedingen van voordeelvanger.nl worden elke ochtend rond 7.30 uur ververst.

Deze bijzonder gadget verlicht het water uit de kraan; de kleur veranderd van blauw naar rood naarmate het water warmer wordt! Een geweldige toevoeging aan een bestaande kraan. De LED Kraanverlichting is een echte eyecatcher voor in de keuken, badkamer, toilet, bars of restaurants. Het geeft niet alleen een schitterend effect, maar het is ook nog een handige hulp om niet je handen aan heet water te verbranden. Het rode water waarschuwt bijvoorbeeld kinderen thuis, in een kinderopvang of op school.
Er word een adapter meegeleverd zodat de gadget past op bijna iedere ronde kraan met schroefdraad. Het opzetstuk is gemaakt van verchroomd ABS, dus roest niet! Het water kleurt blauw bij temperaturen van 0 tot 32°C, groen bij 33 tot 41°C, en rood bij temperaturen hoger dan dat. Een functionele eyecatcher voor in de keuken, badkamer, toilet, bar of restaurant, school , bejaardenhuis en in iedere werkomgeving.