Aanbieding!

Aanbieding Olexisdeals Swan & Edgar – Limited Edition Hand Assembled Odyssey Automatic Steel – Herenhorloge

132.95

Is dit JOUW aanbieding? Klik op de knop hieronder om direct naar de aanbieding in de webwinkel van Olexisdeals te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 6193 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Jij hebt gekozen voor een aanbieding van Olexisdeals. Meer voordeel is er te vinden in de vorm van dagaanbiedingen in het dagaanbiedingen overzicht op de homepagina. Een dagaanbieding is een aanbieding die over het algemeen slechts 24 uur beschikbaar is.

Avontuur heeft altijd de Britse toestand bepaald, of het nu gaat om het verkennen van de wereld over zee of het bedenken van reizen die lezers kennis laten maken met exotische locaties. Sir Henry Rider Haggard wordt beschouwd als de pionier van avonturenliteratuur, die Allan Quatermain creëerde en een generatie lezers inspireerde om de wereld buiten de Britse kusten te beschouwen. Het Limited Edition Swan & Edgar Hand Assembled Rider Odyssey Automatic Steel herenhorloge viert Haggards invloed die vandaag de dag nog steeds dient als blauwdruk voor avonturenverhalen. Het met de hand geassembleerde 163 deel 20 juwelen automatische uurwerk werkt met betrouwbare precisie en voedt de dag-, datum- en maandwijzerplaten samen met de 60 secondenteller die wordt omringd door negen analoge uurmarkeringen. De cerulean blauwe wijzerplaat doet denken aan de uitgestrekte oceanen die ontdekkingsreizigers tegenkwamen tijdens hun odyssee, terwijl de geborstelde IP-behuizing betrekking heeft op rijkdommen die ze aan het einde van hun reis zouden kunnen vinden. Het Swan & Edgar-logo is gegraveerd op de achterkant van de kast, wat perfect past bij de pitzwarte siliconen band die nieuwsgierigheid naar avontuur oproept en je inspireert om de allure van het onbekende te volgen. Bekijk Specificatie: Automatisch uurwerk Met de hand geassembleerd 163 deel 20 juweelbeweging 12 uur analoog Lichtgevende indexen en wijzers Dag, datum, maand & 60 seconden teller Waterbestendig 30m Krasbestendig mineraal glas 5 jaar garantie Nikkelvrije en hypoallergene IP-beplating Maten en gewichten Diameter kast 48 mm Kastdikte 15 mm Nokbreedte 28 mm Bandbreedte 23 mm Bandlengte 180 mm Gewicht 135 gram Materialen en kleuren Logo gegraveerd roestvrij stalen achterkant van de behuizing Zwarte siliconen band blauwe wijzerplaat Geborstelde IP-behuizing

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.