Selecteer een pagina
Aanbieding!

Aanbieding Olexisdeals Swan & Edgar – Limited Edition Hand Assembled Diplomat Automatic Brown – Herenhorloge

132.95

Is dit JOUW aanbieding? Klik op de knop hieronder om direct naar de aanbieding in de webwinkel van Olexisdeals te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 6270 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Jij hebt gekozen voor een aanbieding van Olexisdeals. Meer voordeel is er te vinden in de vorm van dagaanbiedingen in het dagaanbiedingen overzicht op de homepagina. Een dagaanbieding is een aanbieding die over het algemeen slechts 24 uur beschikbaar is.

Het opbouwen en onderhouden van internationale relaties is een cruciaal element bij het versterken van elk land als een respectabele wereldmacht, en het Limited Edition Swan & Edgar Hand Assembled Granville Diplomat Automatic Brown herenhorloge viert de nadruk van de 2e graaf van Granville op vrede en geduld die Groot-Brittannië goed gediend heeft tijdens zijn ambtstermijn. Het met de hand geassembleerde 163 deel 20 juwelen automatische uurwerk levert precisie, terwijl de dag-, datum-, maand- en 60 secondentellers op de koffiebruine wijzerplaat zitten en delicate details toevoegen. De cijferring van de tachymeter omringt deze wijzerplaat en omhult de dubbele Romeinse cijfers en Arabische indexen, wat de alomvattende ontwerpbenadering verder bevordert, en de contrasterende pushers aan de buitenkant duiden op de verschillende verschillen tussen landen, maar ook op de verstandige wens om tot een overeenkomst te komen. De gegraveerde stalen achterkant van het Swan & Edgar-logo dient als een teken van goedkeuring en stempelt de authenticiteit op zijn plaats, waar de aardebruine leren band met rode contrasterende stiksels een sierlijke maar ideaal utilitaire stijl oproept die je mag verwachten van een diplomatieke ambassadeur van wereldklasse. Bekijk Specificatie: Automatisch uurwerk Met de hand geassembleerd 163 deel 20 juweelbeweging 12 uur analoog Dag, datum, maand & 60 seconden teller Tachymeter Hoofdstuk Ring Dubbele Romeinse cijfers en Arabische indexen Waterbestendig 30m Krasbestendig mineraal glas 5 jaar garantie Nikkelvrije en hypoallergene IP-beplating Maten en gewichten Diameter kast 45 mm Kastdikte 15 mm Nokbreedte 22 mm Bandbreedte 22 mm Bandlengte 185 mm Gewicht 90 gram Materialen en kleuren Logo gegraveerd roestvrij stalen achterkant van de behuizing Bruine, met de hand gewaxte leren band met rode contraststiksels bruine wijzerplaat Retro goudkleurige IP-behuizing Contrasterende pushers

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.