Aanbieding!

Aanbieding Tripper.nl Kraak de code met de escape box voor thuis van JP Activiteiten!

29.00

Klik op de KNOP om naar de aanbieding op Tripper.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: a638f405225f Categorieën: , , ,

Beschrijving

Lekker een dagje weg, genieten van de sauna of een diner. Het kan allemaal met de aanbiedingen van Tripper.nl. Ben jij op zoek naar dagaanbiedingen in welke categorie dan ook, dan ben jij hier aan het goede adres.

De Escape box is een escape room in een kist. Kunnen jouw vrienden of familie de escape box oplossen? Je hebt zeker 1 tot 2 uur speelplezier met het oplossen van de escape box!
 

Bouw je eigen woonkamer om tot escape room! De escape boxen hebben verschillende thema’s en puzzels. De verschillende boxen kunnen gespeeld worden door beginners, maar ze zijn er ook voor gevorderden!

Wat kan je verwachten?

Jullie moeten ervoor zorgen dat alle raadsels, codes en verborgen hints binnen de tikkende tijd worden gekraakt. De puzzels zitten verstopt in kistjes, cryptexen en kluizen. Uiteraard achter slot en grendel. Zijn alle kisten en kluizen in de escape box gekraakt? Voer dan je laatste code in om de timer stop te zetten. Lukt dit? Dan heb je de code gekraakt en de box gehaald!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van JP Activiteiten. 

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.