Siemens warmtepompdroger WT47O5C9NL

929.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

SKU: e8bece3db293 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

Met de Siemens WT47O5C9NL warmtepompdroger kun je alle kleding veilig drogen. In de wolkorf kunnen naast wollen truien zelfs sportschoenen. De droger is energiezuinig met energieklasse A++ en droogt op veilige, lage temperaturen waardoor je kleding niet krimpt. Met het superKort 40 programma is de was al in 40 minuten droog, ideaal voor als je een keer haast hebt!
Voordelen van de Siemens WT47O5C9NL
* Zelfreinigende condensor voor blijvend laag energieverbruik
* De was is heel snel droog met het SuperKort 40 minuten programma
* autoDry – Voorkomt dat kleding krimpt tijdens het drogen
* Wolkorf – In de wolkorf kun je alles veilig drogen, van sportschoenen tot een wollen trui.
Siemens warmtepompdroger met superkort programma en wolkorfDe zuinige Siemens WT47O5C9NL warmtepompdroger heeft 8 kg vulgewicht en energieklasse A++. Hij heeft diverse programma’s waaronder wol, katoen, hygiëne en superkort. Met het superKort40 programma is je wasgoed in slechts 40 minuten droog. De warmtepompdroger heeft een zelfreinigende condensor. Je hoeft de condensor nooit meer te reinigen en het energieverbruik blijft altijd laag. Sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. In de wolkorf kun je alles veilig drogen, van kasjmier tot sportschoenen. Het softDry trommelsysteem droogt je kleding bijzonder zacht en voorzichtig met een constante luchtstroom en constante temperatuur.