Aanbieding!

Siemens warmtepompdroger WT44W4E3NL

799.00 739.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

SKU: 250614c8c59e Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 60.00

Nooit meer uw condensor schoonmaken met de zelfreinigende condensor.n De condensor wordt iedere keer grondig schoongemaakt tijdens het drogen. Verschillende keren. Het resultaat is een condensor zonder pluizen waarbij het stroomverbruik laag blijft – extreem laag.nnHet eerste 40-minuten droogprogramma van Siemens: superKort 40.n Het wasgoed dat u heeft gewassen met het superKort 15 wasprogramma is perfect droog in slechts 40 minuten door de optimale temperatuurregeling en de speciale afkoelfase.nnBijzonder zacht en voorzichtig drogen: softDry trommelsysteem.n Dit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe zacht-was trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft.nnIntuïtief te bedienen met een handige extra functie: het grote display met eindtijduitsteln Het grote display zorgt voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen. U ziet in een oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid. Bovendien biedt het display extra functies zoals de 24-uurs eindtijduitstel.nn- Nooit meer de condensor reinigen en altijd een laag energieverbruik dankzij de zelfreinigende condensorn- A+++: droogt uiterst zuinign- Een volle belading tot wel 35 minuten sneller drogenn- Snel klaar met het 40 minuten sneldroog programma (superKort 40)n- Outdoor programma voor een zachte verzorging van functioneel textiel zoals sport- en outdoorkleding