Aanbieding!

Siemens voorlader WM16W890NL

1,089.00 929.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

SKU: ab55958714b2 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 160.00

Met de Siemens WM16W890NL wasmachine worden geuren snel en effectief verwijderd met stoom. Zelfs delicate en niet-wasbare kleding kunnen met het stoomprogramma worden gewassen. Als u haast heeft, kunt u het wasprogramma tot wel 65% inkorten, terwijl de was nét zo schoon wordt. Voor licht vervuilde wasjes is er het superkorte 15 minuten programma. Hiermee geeft u uw sportkleding bijvoorbeeld een snelle opfrisbeurt.
Voordelen van de Siemens WM16W890NL
* sensoFresh – Geuren worden snel en effectief verwijderd met stoom. Ook geschikt voor delicate en niet-wasbare kleding.
* De optie speedPerfect wast tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat.
* De intelligente, duurzame en stille iQdrive motor met 10 jaar garantie zorgt goed voor uw was.
* Het superKort 15 wasprogramma voor kleine licht vervuilde wasjes heeft kortere wasstappen voor spoelen en centrifugeren. Handig voor een snelle opfrisbeurt van uw sportkleding.
Siemens WM16W890NL wasmachine met speedPerfectDe Siemens WM16W890NL heeft efficiënte energieklasse A+++, een vulgewicht van 9kg en een maximale centrifugesnelheid van 1600 rpm. Door de optie speedPerfect wast u tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat. Op het grote, overzichtelijke LED-display kunt u de programmaduur, temperatuurselectie, max. toerental, resterende tijdsduur en 24 u eindtijd instelling, sensoFresh intensiteit en verbruiksindicatie overzien.
SensoFreshDe Siemens WM16W890NL iSensoric Premium wasmachine heeft een elegant design en beschikt over sensoFresh. SensoFresh zorgt voor het effectief verwijderen van geuren in korte tijd, ook geschikt voor delicate en niet-wasbare textielen. De wasmachine is voorzien van speciale programma's voor Donkere was, Outdoor+Impregneren, Blouses/Overhemden, SuperKort 15, Snel+mix, Wol handwas, Fijn/Zijde. Met het Outdoor + Impregneren programma zorgt u voor een zachte verzorging van kwalitatief hoogwaardig en ademend textiel.