Siemens voorlader WM14U940EU

1,499.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

SKU: afb91605bb77 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

Deze wasmachine van Siemens biedt een uitzonderlijke combinatie van design en functionaliteit. Hij is voorzien van de varioSpeed-optie waarmee u wasprogramma’s met maximaal 65% kunt verkorten. Ook is het mogelijk om te wassen, spoelen of centrifugeren met super15. SensoFresh zorgt ervoor dat geuren worden verwijderd in een korte tijd. Dit is ook geschikt voor delicate en niet-wasbare textielen. De wasmachine beschikt over een waveTrommel die zorgt voor een schone en effectieve was verzorging dankzij de unieke trommelstructuur. Dankzij de bijvulfunctie kunt u zonder problemen het gestarte wasprogramma pauzeren om vergeten wasgoed toe te voegen. De HomeConnect zorgt ervoor dat u altijd toegang heeft tot uw wasmachine en deze altijd kan bedienen. De wasmachine heeft een vulgewicht van maximaal 10 kg en is voorzien van energieklasse A+++ waardoor hij zeer energiezuinig is.