Aanbieding!

Siemens voorlader WM14T790NL

879.00 849.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

SKU: dc01e311517d Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 30.00

Dankzij SensoFresh verwijdert de Siemens WM14T790NL wasmachine snel en effectief geurtjes. Zelfs bij delicate en niet-wasbare kleding. Verder heeft deze wasmachine een extra kort wasprogramma. In slechts 15 minuten geeft u uw favoriete kleding een snelle opfrisbeurt. En u krijgt maar liefst 10 jaar garantie op de stille, zuinige motor.
Voor- en nadelen van de Siemens WM14T790NL
* Tot 65% sneller klaar met wassen – u kunt de wasprogramma’s verkorten
* Met supersnel 15 minuten programma waarmee u uw kleding snel een opfrisbeurt geeft
* Past automatisch het waterverbruik aan de hoeveelheid was aan
* Energieklasse A+++ -30% is nog eens 30% zuiniger dan een A+++ wasmachine
* 10 jaar garantie op de stille koolborstelloze motor
* De was wordt bij 1400 toeren minder droog dan bij een wasmachine met 1600 toeren
Zuinige wasmachine met supersnel 15 minuten programmaDe Siemens WM14T790NL wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kg en maakt gebruik van SensoFresh. Dit verwijdert in korte tijd effectief geuren, ook geschikt voor delicate en niet-wasbare textielen. De duurzame, intelligente en stille iQdrive motor zorgt goed voor uw was. De VarioSpeed-optie versnelt het wasproces met maximaal 65%, en de Super15-optie wast, spoelt en centrifugeert in 15 minuten. Met waterPerfect plus detecteren de sensoren automatisch de hoeveelheid wasgoed en passen hier het watergebruik op aan. Met het digitale multitouch display wordt de wasmachine met de hoogste nauwkeurigheid bediend.