Selecteer een pagina

Aanbieding Actie.deals Set van 3 optische rookmelders met sensor

22.50

Klik op de button om naar de webwinkel van Actie.deals

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: b1cc63f61e09 Categorieën: , ,

Beschrijving

Jij hebt gekozen voor een aanbieding van Actie.deals. Goede keus ik hoop dat jij er veel plezier aan hebt. Wist jij dat er ook dagaanbiedingen of zoals ze ook wel genoemd worden, dagdeals zijn.? Ga maar eens kijken op de homepagina.

Plaats een rookmelder op iedere verdieping van je woningJaarlijks veroorzaken woningbranden veel schade, gewonden of zelfs sterfgevallen omdat men niet op tijd gealarmeerd wordt of wakker wordt bij rookontwikkeling en brand. Door het gebruik van een rookmelder kan dit risico aanzienlijk verkleind worden. Daarom moet sinds 1 juli 2022 op iedere verdieping met een woonkamer, slaapkamer of keuken een rookmelder aanwezig zijn. Zodra er rook gedetecteerd wordt, klinkt er een hoog en hard geluid waardoor je gealarmeerd of gewekt wordt en daarmee op tijd de woning kunt verlaten of een kleinere brand zelf kunt blussen. Doordat de rookmelder vrijwel meteen reageert op rook, heb je meer tijd om jezelf en aanwezige gezinsleden en huisdieren in veiligheid te brengen.Hoeveel rookmelders heb je nodig?Zoals hierboven moet volgens de wet op iedere verdieping met woon- of slaapkamer en keuken een rookmelder opgehangen worden. Op een zolder of in een kelder die je alleen gebruikt voor het doen van de was of als berging is een rookmelder niet verplicht. Het advies is echter ook in een ruimte met was- en droogapparatuur een rookmelder te plaatsen. Veel woningbranden worden namelijk veroorzaakt door (oververhitte) drogers. In een gezinswoning met zolder en zonder kelder volsta je dan met 3 rookmelders.Waar hang je de rookmelder op?Hang de rookmelder hoog en bij voorkeur aan het plafond in de hal, in het trapgat en dichtbij of in de keuken. Hang de rookmelder niet in de buurt van een radiator of ventilatieopening en test hem regelmatig.Grundig optische rookmelder – 1 jaarDeze Grundig rookmelder heeft een optische sensor en beperkt hiermee een vals alarm. De sensor in deze variant gaat 1 jaar mee. Na deze periode is het raadzaam de rookmelder te vervangen. Bij de rookmelder is montagemateriaal meegeleverd zodat je ze na ontvangst direct in gebruik kunt nemen.Inhoud pakket:- 3 stuks Grundig optische rookmelderSpecificaties:- Afmetingen: 34 x 101 x 101 mm- Gewicht: 0,2 kg- Merk: Grundig- Werkt op batterijen (9 volt batterij – Meegeleverd)- 85dB geluid

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.