Aanbieding!

Samsung volledig geïntegreerde vaatwasser DW60M9530BB

849.00 772.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: 04bd9c65028c Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 77.00

De Samsung DW60M9530BB/ET is een volledig integreerbare vaatwasser met een capaciteit van 14 couverts en energielabel A++. De vaatwasser is voorzien van 7 wasprogramma’s en heeft een geluidsniveau van slechts 44dB.
Waterwall
De vaatwasser vormt met de krachtige waterstralen om tot een muur van water over de hele breedte van de binnenruimte. Deze efficiënte technologie zorgt er voor dat al uw vaat grondig wordt gereinigd. U kunt hierdoor uw vaat al in 55 minuten schoon hebben met het programma Daily 55 Cycle.
Zone Booster
Deze speciale zone aan de linkerkant van de vaatwasser stelt u in staat om met extra krachtige waterstralen ervoor te zorgen dat extra vieze vaat ook krachtig wordt schoon gemaakt.
Uitschuifbare besteklade
De uitschuifbare besteklade van deze vaatwasser maakt het u gemakkelijk om hem in- en uit te ruimen. De lade is geschikt voor allerlei soorten en maten bestek.
Halve belading
Met de instelling Halve belading kunt u alleen het bovenste of onderste deel van de vaatwasser inladen en laten draaien. Op deze manier kunt u besparen op water en energie en hoeft u niet te wachten tot hij vol is.
Verstelbare lades
Dankzij de in hoogte verstelbare bovenste lade kunt u gemakkelijk wat extra ruimte creëren als u deze bijvoorbeeld nodig heeft voor grote pannen, borden of schalen.
Verder is de Samsung DW60M9530BB/ET voorzien van startuitstel zodat u de vaat kan doen wanneer u dat wil. Ook is hij voorzien van kinderslot en AquaStop waterbeveiliging.