Aanbieding!

Polo’s van Pierre Cardin dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks NL

49.95 17.95

Dit is een dagaaanbieding van Elke Dag Iets Leuks NL. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webshop van Elke Dag Iets Leuks NL te gaan.

Naar Elke Dag Iets Leuks NL

Beschrijving

Dit is een dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks NL. Elke dag een nieuwe aanbieding die vervolgens slechts 24 uur geldig is. Let goed op want in sommige gevallen geld ook een op = op regel.

Polo’s van Pierre Cardin: Stijlvolle polo’s van het luxe merk Pierre Cardin. Vandaag heb je de keuze uit een grote selectie aan kleuren zodat je eindeloos kan combineren. Deze polo’s hebben een normale pasvorm en zijn gemaakt van een 100% sterke katoenen kwaliteit. Het logo van Pierre Cardin is geborduurd in dezelfde kleur als de polo dus niet te opvallend. Ga nu voor je favoriete kleuren !   Kenmerken:   Stijlvolle polo’s in verschillende kleuren Het logo in dezelfde kleur als de polo geborduurd Normale pasvorm Gemaakt van een sterke 100% katoen kwaliteit   Alleen vandaag te bestellen met maar liefst 64% korting !   – Adviesprijs: € 49,95 – Onze prijs: € 17,95 – Kortingspercentage: 64%