Miele warmtepompdroger TDB 230 WP

899.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

SKU: 9abfd153ceb3 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

Uw kleding wordt goed beschermd in de Miele TDB 230 WP warmtepompdroger. Bovendien is hij energiezuinig omdat er nooit langer gedroogd wordt dan nodig. Uniek aan Miele is de kalksensor die de hardheid van het water meet en daar de droogtijd nauwkeurig op aanpast. U hoeft de condensor niet zelf pluisvrij te maken. Doordat de droger een zelfreinigende condensor heeft, blijft hij zijn leven lang altijd even zuinig.
Voordelen van de Miele TDB 230 WP
* Softcare trommel met honingraatstructuur – Zacht voor uw kleding.
* Perfect Dry met kalksensor – De droger droogt nooit langer dan nodig
* Zelfreinigende condensor – De droger blijft zijn leven lang even zuinig en u hoeft de condensor niet zelf pluisvrij te maken.
* Condenswater afvoerslang – U kunt het condenswater via de slang afvoeren naar een wasmachineafvoer of gootsteen.
Zuinige warmtepompdroger, droogt nooit langer dan nodigDe inhoud van de droger is 7 kg met een energieklasse van A++. De Soft-Care trommel zorgt voor een optimale bescherming van kleding. Met de Fragrance Dos zorgen de geurflacons ervoor dat de kleding tijdens het droger een frisse geur meekrijgt. De droger TDB 230 WP is voorzien van led verlichting in de trommel. Daarnaast beschikt de droger over 24 uur startuitstel en resttijdindicatie. De droger heeft 9 droogprogramma’s: Auto, Katoen, Delicate/zijde, Fijne was, Express, Warme lucht, Jeans/denim, kreukherstellend, Wol en Ontkreuken.