Miele voorlader WEG 135 XL WPS

1,279.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

SKU: 71791b7ae465 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

Met de voorstrijken optie van de Miele WEG 135 XL WPS wasmachine hoeft u minder tijd aan strijken te besteden. U kunt uw favoriete kleding met een gerust hart aan deze Miele toevertrouwen, de SoftCare trommel zorgt ervoor dat uw wasgoed wordt beschermd door een dun laagje water zodat het niet tegen de trommel schuurt. Verder zorgt het WPS waterbeveiliging systeem voor een drievoudige beveiliging tegen lekkage.
Voor- en nadelen van de Miele WEG 135 XL WPS
* SoftCare trommel – Wasgoed glijdt behoedzaam door de wastrommel over een dun laagje water.
* CapDosing – Geschikt voor Miele caps met speciaal wasmiddel, wasverzachter of een booster als aanvulling op de speciale wasprogramma’s.
* ProfiEco motor – zuinig, krachtig en onverslijtbaar.
* WaterProof Systeem (WPS) – Drievoudige beveiliging tegen lekkage.
* Geen TwinDos voor het automatisch doseren van wasmiddel.
Ruime Miele wasmachine met WPS waterbeveiligingDe Miele WEG 135 XL WPS is een efficiënte wasmachine met een laadvermogen van 9 kg en energielabel A+++ -10%. De wasmachine WEG 135 XL WPS is eenvoudig in gebruik dankzij het overzichtelijke LED display en een grote draaiknop. Daarnaast beschikt de wasmachine over 24 uur startuitstel en resttijdindicatie. De wasmachine heeft verschillende wasprogramma’s, waaronder: Katoen, Delicate/zijde, Fijne was, Express, Jeans/donker, kreukherstellend, Wol en outdoor. Zo is er altijd een programma geschikt voor uw type wasgoed.