Aanbieding!

Medion Akoya P62011 – desktops Aanbieding van Coolblue

849.00 749.00

Deze aanbieding wordt jou aangeboden door Coolblue. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Coolblue te gaan.

Naar Coolblue

Artikelnummer: 657428885673 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een aanbieding van webwinkel Coolblue. Hier kun jij meer informatie vinden over de aanbieding. Kopen van de aanbieding kan alleen in de webwinkel van Coolblue, Volg de aanwijzingen en klik op de aangegeven knop om direct naar de webwinkel te gaan.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

De Medion Akoya P62011 is een desktop die geschikt is voor al je digitale taken als het bewerken van foto’s en video’s, het bijhouden van social media of het kijken van films. Binnen 15 seconden na het opstarten ga je aan de slag met de pc door de 256 GB SSD. Een programma is ook binnen enkele seconden klaar om te gebruiken. De Intel Core i7 processor zorgt ervoor dat je makkelijk meerdere applicaties naast elkaar gebruikt zonder dat de pc daar langzamer van wordt. Open dus Adobe Premiere Pro terwijl je op de achtergrond luistert naar je favoriete Spotify muzieklijst. Advies van onze specialist Internetten & mailen: geschikt Foto’s bewerken: geschikt Video’s bewerken: geschikt Gamen: ongeschikt Virtual reality: ongeschikt