Aanbieding!

LG FH4J3TDN0 Direct Drive – Wasmachines Aanbieding van Coolblue

416.00 379.00

Deze aanbieding wordt jou aangeboden door Coolblue. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Coolblue te gaan.

Naar Coolblue

Artikelnummer: b34cb969d5e5 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een aanbieding van webwinkel Coolblue. Hier kun jij meer informatie vinden over de aanbieding. Kopen van de aanbieding kan alleen in de webwinkel van Coolblue, Volg de aanwijzingen en klik op de aangegeven knop om direct naar de webwinkel te gaan.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

De LG FH4J3TDN0 Direct Drive wast de kleding van 3 of 4 personen energiezuinig schoon. Door de koolborstelloze Direct Drive motor heb je minder last van geluid en gaat de motor langer mee. De motor is direct aangesloten op de trommel, waardoor er minder onderdelen nodig zijn voor de aandrijving. Met de draaiknop kies je een programma voor bijvoorbeeld katoen, sportkleding of wol. Via het display zie je precies hoelang elk programma duurt. Het standaard katoenprogramma op 60 graden duurt 312 minuten bij een volle trommel was. Heb je haast en wil jij alleen je favoriete outfit opfrissen? Selecteer dan het snelprogramma, dat 3 kilo kleding in 30 minuten wast.