Aanbieding!

LED Solar lichtsnoer Denver dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks NL

39.95 12.95

Dit is een dagaaanbieding van Elke Dag Iets Leuks NL. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webshop van Elke Dag Iets Leuks NL te gaan.

Naar Elke Dag Iets Leuks NL

Beschrijving

Dit is een dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks NL. Elke dag een nieuwe aanbieding die vervolgens slechts 24 uur geldig is. Let goed op want in sommige gevallen geld ook een op = op regel.

Led solar lichtsnoer: Verlichting is er in allerlei soorten en maten. Veel lampen zijn alleen te gebruiken voor bepaalde gelegenheden, maar met deze decoratieve LED-slinger heb je een stukje verlichting dat een stuk veelzijdiger is.   Ontzettend leuk en sfeervol Iedere slinger is voorzien van 10 aanhangsels met ieder 1 LED daarin. Het geheel is eenvoudig op te hangen aan het subtiele koord en is zeer eenvoudig te verwijderen om hem ergens anders naartoe te verplaatsen. De slingers kunnen ‘s avonds gaan branden doordat de solar charger overdag ieder beetje zonne-energie opslaat. Hierdoor zit je gelukkig ook niet vast aan een stopcontact. De LED-slinger geeft een subtiel, maar toch duidelijk licht af zodat je altijd voorzien bent van een sfeervolle omgeving. Heb jij er al een mooi plekje voor in gedachten in de tuin?   Specificaties:   LED kleur: Warm white Solar paneel: 5 x 5 cm 2 functies: continu licht of knipperend Totale lengte: 3.8 meter   – Artikel: Led solar lichtsnoer – Adviesprijs:  € 39,95 – Onze prijs: € 12,95 – Kortingspercentage: 68%