Aanbieding!

Koopjedeal Lifa Living Bureaustoel Brisbane – Donkergrijs

169.00

Klik op de button om naar webwinkel Koopjedeal te gaan

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: f8c5d1f2fb92 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Dit is een aanbieding van aanbiedingen webwinkel Koopjedeal.nl. Dagelijks zijn daar duizenden aanbiedingen te vinden waar jij JOUW voordeel mee kan doen. Naast de reguliere aanbiedingen hebben zij ook dagelijks dagaanbiedingen waar jij JOUW voordeel mee kan pakken.

Voor meer achtergrond informatie en links naar review websites waar reviews over koopjedeal te vinden zijn, klik HIER.

Merk: Lifa Living – Bezorgkosten:Bezorgtijd: werkdagen

Velen van ons werken momenteel thuis. Misschien zit je in de keuken of woonkamer, op een eetkamerstoel. Of zit je in de werkkamer op een oude bureaustoel je normaliter maar kort gebruikt. Nu thuiswerken 'het nieuwe normaal is' is het belangrijk dat je zorgt voor een bureaustoel die jou de perfecte ondersteuning biedt, waardoor jij optimaal kunt werken of leren. Deze ergonomische bureaustoel zorgt niet alleen voor de perfecte zithouding, hij heeft ook nog eens een chique uitstraling en misstaat dus zeker niet in jouw interieur!
De ideale bureaustoel
Pijn aan de nek, schouder en rugklachten zijn allemaal gevolgen van een slechte zithouding en dit willen we uiteraard voorkomen. De pijntjes beginnen misschien klein, maar kunnen al snel een groter probleem vormen. Goed zitten helpt om deze lichamelijke ongemakken te voorkomen. Om je daarbij een handje te helpen is een goede ergonomische bureaustoel geen overbodige luxe. Deze eersteklas bureaustoel is comfortabel en ergonomisch. 
De draaibare wielen hebben antislip en rijden soepel over elke vloer. De stoel is dus gemakkelijk te verplaatsen op verschillende soorten vloeren. Met zijn ergonomische ontwerp is hij perfect voor lange werkdagen, én makkelijk in onderhoud; een vochtig doekje eroverheen en je bent klaar.
Geschikt voor iedere werkplek
De stoel is gemaakt uit een combinatie van metaal en PU-leer. Het maximale draagvermogen van de bureaustoel bedraagt 150 kg. Doordat hij daarnaast in hoogte te verstellen is, past hij onder vrijwel ieder bureau.
Overige informatie
Hoogte zitting: 49 – 56 cm
Hoogte armleuningen: 67 – 73 cm
Hoogte rugleuning: 109 – 115 cm
Zitting: 51 x 47 cm (b x d)
Rugleuning: 50 x 60 cm (b x h)