Aanbieding!

Koopjedeal Anti-Stress Hoofdkussen Carbon

39.99

Klik op de button om naar webwinkel Koopjedeal te gaan

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 0374681309cc Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Dit is een aanbieding van aanbiedingen webwinkel Koopjedeal.nl. Dagelijks zijn daar duizenden aanbiedingen te vinden waar jij JOUW voordeel mee kan doen. Naast de reguliere aanbiedingen hebben zij ook dagelijks dagaanbiedingen waar jij JOUW voordeel mee kan pakken.

Voor meer achtergrond informatie en links naar review websites waar reviews over koopjedeal te vinden zijn, klik HIER.

Merk: Cloud Nine – Bezorgkosten:Bezorgtijd: werkdagen

Wil jij heerlijk ontspannen ontwaken? Het anti-stress kussen is een technologische doorbraak in slapen. Heel de dag door wordt je lichaam blootgesteld aan grote hoeveelheden statische elektriciteit. De gevolgen hiervan zijn spanningen en stress voor het lichaam. Met dit kussen kun je de statische elektriciteit verminderen. Met de uitvinding van de Carbonvezel die wordt toegepast in weefseltechniek wordt de statische lading die wij bij ons dragen opgenomen en weer vrijgegeven aan de lucht. Zodra de statische lading afneemt, zal je lichaam meer ontspannen en een goede nachtrust volgt.
Vulling
Dit kussen heeft een vulling van 900 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit kussen ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt.
Tijk
De tijk van dit heerlijke kussen is een tijk met carbon draad. Deze draad is mee geweven in de tijk en zorgt ervoor dat de statische lading die wij met ons meedragen gedurende de dag, weer wordt vrijgegeven aan de lucht. Zodra de statische lading afneemt, zal je lichaam meer ontspannen en een goede nachtrust volgt!
Slaaphouding
Het beste is een kussen waarop je hoofd in een rechte lijn ligt met je ruggengraat. Dit kussen is speciaal geschikt voor rug en zijslapers. Dit kussen zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning van de nek omdat het de inkeping tussen je hoofd en schouder goed opvult. Zo lig je elke nacht weer perfect!