Aanbieding!

Koopjedeal Magic Clean Droogloopmat

9.99

Klik op de button om naar webwinkel Koopjedeal te gaan

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Dit is een aanbieding van aanbiedingen webwinkel Koopjedeal.nl. Dagelijks zijn daar duizenden aanbiedingen te vinden waar jij JOUW voordeel mee kan doen. Naast de reguliere aanbiedingen hebben zij ook dagelijks dagaanbiedingen waar jij JOUW voordeel mee kan pakken.

Voor meer achtergrond informatie en links naar review websites waar reviews over koopjedeal te vinden zijn, klik HIER.

Merk: Koopjedeal – Bezorgkosten:Bezorgtijd: werkdagen

Met deze magische mat zorg jij ervoor dat viezigheid en bacteriën niet langer mee naar binnenkomen en dat is wel zo hygiënisch! Dankzij de anti-slip onder de deurmat zal je mat niet gaan verschuiven. 
Hoge absorptievermogen
Dankzij het zeer hoge absorptievermogen en hoge vezeldichtheid worden water en vuil direct door de mat opgenomen nog voor je een stap verder hebt gezet. Super handig voor ieder huishouden, helemaal wanneer je kinderen en/of huisdieren hebt. Kinderen denken er nou eenmaal niet altijd aan om hun voeten te vegen, om nog maar even te zwijgen over de hond.
Rubberen onderlaag
De droogloopmat van 70 x 40 cm heeft een rubberen onderlaag tegen doorlekken en is bovendien anti-slip zodat hij stevig op zijn plek blijft liggen. Bovendien zijn de vezels zeer laag waardoor de deur niet op de mat vastloopt. En wanneer de mat toch echt te vuil wordt, dan kun je hem zeer eenvoudig met de hand wassen!
Overige informatie
Dikte: 3 mm