Aanbieding!

Koopjedeal Umuzi Cleaning Meerlaags Wasrek

49.99

Klik op de button om naar webwinkel Koopjedeal te gaan

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Dit is een aanbieding van aanbiedingen webwinkel Koopjedeal.nl. Dagelijks zijn daar duizenden aanbiedingen te vinden waar jij JOUW voordeel mee kan doen. Naast de reguliere aanbiedingen hebben zij ook dagelijks dagaanbiedingen waar jij JOUW voordeel mee kan pakken.

Voor meer achtergrond informatie en links naar review websites waar reviews over koopjedeal te vinden zijn, klik HIER.

Merk: Umuzi Cleaning – Bezorgkosten:Bezorgtijd: werkdagen

Ken je dat? Je haalt je schone was uit de wasmachine om het te gaan drogen, maar komt er achter dat je eigenlijk te veel was voor je wasrek hebt. Dat is verleden tijd met dit handige meerlaagse wasrek! Hiermee stapel je al je was op, maar dan wel op de goede manier!
Ruimtebesparend ontwerp
Dankzij zijn slanke, maar hoge ontwerp neemt het wasrek weinig ruimte in beslag. Met zijn 3 lagen heb je meer dan genoeg ruimte voor al je kleding; met 3-laags beschik je over 14,49 meter hangruimte!
Ideaal voor overhemden
Dankzij zijn uitklapbare haken aan de bovenkant heb je genoeg ruimte voor al je kledinghangers met hieraan bijvoorbeeld je favoriete overhemden. Is je was droog? Klap het wasrek dan eenvoudig weer in; omdat het wasrek ingeklapt maar 13 cm diep is, is het eenvoudig op te bergen en neemt het weinig ruimte in beslag. Wassen maar!
Overige informatie
Hangruimte: 14,49 meter
Afmetingen ingeklapt: 72 x 13 x 155 cm
Afmetingen uitgeklapt: 142 x 55 x 155 cm