Aanbieding!

Travelin Slippers en Sandalen Aanbieding Koopjedeal

69.99 29.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

In de zomer wil je het liefst dat fijne luchtige gevoel aan je voeten, maar wat je bij veel slippers of sandalen dan ervaart is dat je te weinig ondersteuning krijgt. Uiteindelijk voelt het dan toch niet fijn om de hele dag op slippers of sandalen te lopen. Daar kan vanaf nu verandering in komen dankzij deze Travelin modellen. Je zult ze het liefst de hele zomer lang willen dragen!
Fyrde Slippers
Deze prachtige PU-lederen outdoorslippers zijn de meest complete slippers voor je vrijetijdsbesteding. Ze zijn voorzien van microfiber aan de binnenkant voor extra comfort. Ze bieden een uitstekende ondersteuning en hebben een zool die stevig en slijtvast is. In combinatie met het zachte voetbed geeft dit een optimaal comfort. De zool heeft een prettige kuipvorm, waardoor de voet goed op zijn plek blijft. De slipper buigt netjes onder de voorvoet, dit geeft een uitstekende afwikkeling en een goede fixatie aan de voet. De slipper heeft een extra behandeling ondergaan, deze voorkomt dat

Max. 1 tot 3 werkdagen