Aanbieding!

Sneakers van Hoogwaardig Gelooid Leder van NoGRZ Aanbieding Koopjedeal

169.99 69.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Het dynamische ontwerpersteam van NoGRZ slaagt er iedere keer weer in om nieuwe dimensies toe te voegen aan de herkenbare NoGRZ stijl, waarin ‘functionaliteit' en ‘fashion’ met elkaar versmelten. Deze fraaie schoenen van NoGRZ zijn het hele jaar door geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, voor dagelijks gebruik in vrije tijd, op kantoor en tijdens citytrips. Deze multifunctionele schoenen hebben een frisse, moderne look en een soepele pasvorm. Onmisbaar in de herengarderobe!
Hoogwaardig gelooid leder
De NoGRZ schoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardig gelooid leer. Leer looien is een ambachtelijke Portugese traditie, gebaseerd op 200 jaar oude recepten gecombineerd met hedendaagse technologie voor het allerbeste resultaat. Het looien van het leer duurt gemiddeld 100 dagen en geeft een eigenzinnig karakter aan de schoen.
Stijlvol en comfortabel
Deze schoenen van NoGRZ hebben zelfs een volledig gevoerde lederen binnenzijde. De zachte foam binnenzool is uitneembaar en mede

Max. 1 tot 5 werkdagen