Aanbieding!

Geavanceerde Fietscomputer met 12 Functies van Dresco Aanbieding Koopjedeal

69.99 19.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Nu het zonnetje regelmatig schijnt, stappen velen van ons weer op de fiets. Naast het feit dat het leuk is om fietstochten te maken, is het ook nog eens gezond. Hou jij ervan om je fietstochten in kaart te brengen of te analyseren, dan is deze fietscomputer ideaal voor jou! Zo kun je bijvoorbeeld je huidige snelheid in de gaten houden, maar ook je gemiddelde en maximale snelheid van je hele rit. Als je meer interesse hebt in de afgelegde afstand dan is het ook mogelijk om dat in kaart te brengen. Zowel van de huidige rit, als de totale kilometerstand in de vorm van een odometer. Daarnaast zijn er nog vele andere functies waar je van kunt profiteren. Haal de fietscomputer vandaag nog en maak jouw tochtjes een stuk interessanter!
Een multifunctionele, draadloze fietscomputer
De Dresco draadloze fietscomputer is een computer met groot en makkelijk te lezen display en 12 functies. De gegevensoverdracht gebeurt draadloos, hierdoor heeft u nooit meer last van mogelijke kabelbreuk. De

Max. 1 tot 5 werkdagen