Aanbieding!

Hisense koelkast met vriesvak RB400N4AF2

799.00 699.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: 53b342a9a47d Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 100.00

Als u houdt van stijlvol zwart RVS dan is de Hisense RB400N4AF2 koel-vriescombinatie wat voor u. Hij is uitgerust met de nieuwste technieken zoals NoFrost en een grote LED display met aanraakbediening. Koude lucht wordt gelijkmatig over de hele koelkast verdeeld en voor vlees, vis of groente is er de 0° C vershoud zone.
Voordelen van de Hisense RB400N4AF2
* Eenvoudig te bedienen via de extra grote LED-display met aanraakbediening
* NoFrost – U hoeft de vriezer nooit te ontdooien
* Multi AirFlow – Koude lucht wordt gelijkmatig over de hele koelkast verdeeld
* Stijlvol zwart roestvrijstaal
NoFrost koel-vriescombinatie in stijlvol zwart
De Hisense RB400N4AF2 koel-vriescombinatie heeft energieklasse A++ en een netto inhoud van 219 liter koelen en 89 liter vriezen. Het apparaat is 189 cm hoog en is uitgevoerd in stijlvol zwart RVS. Dankzij NoFrost technologie hoeft u de koel-vriescombinatie nooit te ontdooien. Multi-AirFlow zorgt ervoor dat koude lucht gelijkmatig over de hele koelkast wordt verdeeld. Verder heeft de koelkast een 0° C vershoud vak. Het apparaat is eenvoudig te bedienen met de extra grote LED display met touch control. De binnenkant van de koelkast wordt verlicht met energiezuinige LED verlichting. Wanneer u met vakantie gaat, heeft het apparaat een vakantiemodus. Met de vakantiemodus blijven etenswaren goed bewaard en gebruikt de koelkast minder energie. Nieuwe producten kunnen snel worden ingevroren zodat de vriezer niet opwarmt.