Hama powerbank Powerbank X13 13000 mAh zwart

19.95

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

Wie kent het niet? Je bent op pad en op het moment suprême houdt je telefoon ermee op omdat de accu leeg is. Met de Hama Powerbank X13 kan je altijd snel je tot 2 telefoons tegelijk opladen, zodat je alsnog die foto kan maken, dat telefoontje kan plegen of dat appje kan sturen.
Voordelen van de Hama Powerbank X13
* Laadt 2 apparaten tegelijk op
* Geschikt voor verschillende mobiele apparaten
* Weegt nog geen 300 gram
* Strak Design
Hama Powerbank X13: altijd extra powerMet de Hama Powerbank X13 heb je altijd extra power onderweg. Deze compacte powerbank heeft een capaciteit van 13000mAh, waardoor je altijd je telefoon, tablet, camera of ander device kan opladen, zodat je op elk moment nog door kan gaan. En de Hama Powerbank X13 is voorzien van twee uitgangen, zodat je twee apparaten tegelijk kan opladen.
Strak designDe Hama Powerbank X13 is uitgevoerd in een strak ontwerp dat zich goed laat vastpakken. Ook heeft de Powerbank X13 een geïntegreerde LED-capaciteitsweergave, zodat je altijd een inzicht hebt in hoeveel apparaten je nog kan opladen.