Selecteer een pagina
Aanbieding!

Aanbieding van Shavesavings Gillette Body Scheermesjes Wegwerp 3 stuks

7.50

Klik op de knop om naar de aanbieding op de website van Shavesavings te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 68605b4e18af Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze aanbieding wordt jou aangeboden door Shavesavings. Voor meer aanbiedingen zoals bijvoorbeeld een dagaanbieding verwijs ik jou naar de homepagina.

Houdt rekening met 2.49 aan bezorgkosten.

Gillette introduceert Gillette BODY Wegwerpmesjes, Gillette’s eerste wegwerpmesje voor het mannelijk lichaam. Met Gillette BODY kun je de meest belangrijke delen van je lichaam vol vertrouwen scheren en voel je minder irritatie (vs. Gillette Blue®2 Plus wegwerpmesjes). De innovatief geronde kop gaat op comfortabele wijze langs de contouren en lastige delen en de 3 lubricatiestrips zorgen voor uitstekend glijdende mesjes. De antislip handgreep geeft je een uitzonderlijke controle en de 3 PowerGlide® scheermesjes zorgen voor een glad scheerresultaat. Dit alles in een handig wegwerpmesje. Ontwikkeld voor het lichaam. – De vooruit draaiende kop past zich aan de contouren van het lichaam aan – 3 lubricatiestrips voor uitstekend glijdende mesjes – 3 PowerGlide® scheermesjes – Geronde mesjes gemaakt voor een comfortabele scheerbeurt van het hele lichaam – Antislip ergonomische handgreep voor uitzonderlijke controle, zelfs onder de douche Gebruik voor een optimaal resultaat in de douche met warm water. Breng de scheergel aan en begin de scheerervaring.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.