Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Dell Latitude E7270 | Met Intel Core i5-processor én 256GB SSD-opslag

949.00 399.00

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Wil je ook veilig, up-to-date en vlot werken op je laptop? Met deze Dell Latitude Core i5 laptop maak je een uitstekende keuze! Deze compacte 12.5 inch laptop komt uit het zakelijke segment van Dell en is razendsnel met zijn Intel Core i5-6300U processor en maar liefst 8GB DDR4 geheugen. Er zit ook een handige webcam inbegrepen in de deal, waarmee thuiswerken nog makkelijker wordt. Tot slot komt de laptop standaard met Windows 10 Pro ben daarmee ben je verzekerd van een up-to-date besturingssysteem dat voorzien is van de laatste beveiligingsupdates!
Razendsnel dankzij 256GB SSD
Binnen enkele tellen opgestart en meer dan voldoende opslagruimte voor al je bestanden en programma’s. Een SSD is veel sneller dan een “normale” harde schijf. Vergeleken met een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor veel sneller in bijvoorbeeld het opstarten van de laptop en verbruikt ook veel minder stroom. Je bent dus verzekerd van betere prestaties en minder

Max. 1 tot 5 werkdagen