Aanbieding!

Dagaanbieding Voordeelvanger QLT Mini Kettingzaag Met Accu – Superkrachtige Zaag Voor Takken En Hout! …

39.95

Deze dagaanbieding is te koop in de webwinkel van Voordeelvanger.nl. Klik op de onderstaande knop om rechtstreeks naar de aanbieding in hun webwinkel te gaan.

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Voordeelvanger.nl is een aanbiedingen website met elke dag vele aantrekkelijke aanbiedingen. Dit is een van die aanbiedingen en wordt aangeboden als zijnde dagaanbiedingen. Dat betekent in principe dat de aanbieding slechts 24 uur beschikbaar is. De dagaanbiedingen van voordeelvanger.nl worden elke ochtend rond 7.30 uur ververst.

Behoefte aan meer achtergrondinformatie over deze partner? Klik HIER.

Van €149.95 vandaag voor €39.95 bezorgkosten: €

De tijd van met de hand snoeien is voorbij met de QLT mini kettingzaag. Met dit handige apparaat zaag je moeiteloos dikke takken of stammen door.
Gebruiksgemak en veiligheid voorop
Het lichte gewicht en rubberen handvat zorgt voor een eenvoudige bediening. De meegeleverde lithium accu zorgt ervoor dat takken tot wel 6 cm dik kunnen worden doorgezaagd. Voor de veiligheid bevat de kettingzaag een veiligheidsslot en handbescherming. Kortom zagen doe je veilig!
Superkrachtig
Ondanks dat deze zaag lichtgewicht en compact is, doet dit niets af aan de kracht van het apparaat. Het apparaat heeft een zaaglengte van 10 cm enn een zaagsnelheid van 5m/s. Daarnaast is de mini kettingzaag in slechts 1,5 uur volledig opgeladen.
Voor iedere tuinier!
De QLT-mini kettingzaag is een handzaag en een kettingzaag-in-1. Door het compacte ontwerp, de rubberen grip en de draadloze werking is deze mini kettingzaag een absolute musthave voor iedere doe-het-zelver of professionele klusser. Het is ideaal voor in elke tuin!