Selecteer een pagina
Aanbieding!

Tado Thermostaat V3+ Startpakket + 2 knoppen + Philips Hue White & Color E27 Starter pack

383.99

Dit is een aanbieding van Coolblue. Klik op de knop om naar de webwinkel van Coolblue te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 914043 Categorieën: , ,

Beschrijving

Tado Thermostaat V3+ Startpakket + 2 knoppen + Philips Hue White & Color E27 Starter pack

Dit is een aanbieding van Coolblue. Voor dagaanbiedingen, aanbiedingen en veilingen moet jij op de homepagina zijn.

In dit smart home pakket vind je een slimme thermostaat van Tado met radiatorknoppen, en een Philips Hue startpakket. In dit startpakket zitten 3 White and Color lampen, een draadloze dimmer en een Philips Hue Bridge. Dankzij deze meegeleverde bridge bedien je de lampen ook buitenshuis. De Tado Slimme thermostaat startpakket zorgt voor de juiste temperatuur op ieder moment in iedere kamer. Je bespaart energie door routines in te stellen en je verbruik te monitoren. Dankzij de radiatorknoppen stel je de temperatuur per kamer in. Koppel de thermostaat en lampen aan je slimme assistent, zodat je altijd in een warm en verlicht huis thuiskomt, zelfs op donkere winterdagen. Daarnaast bespaar je energie door alles automatisch uit te laten schakelen wanneer jij van huis gaat.

Bij de bedrade aansluiting van de thermostaat, sluit je de thermostaat aan op de bedrading van je huidige thermostaat. Gebruik je de thermostaat draadloos? Dan heb je de extensiekit nodig om de thermostaat volledig aan te sluiten. Deze is niet standaard meegeleverd.

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt.

Review score: 0

Gratis bezorging

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tado Thermostaat V3+ Startpakket + 2 knoppen + Philips Hue White & Color E27 Starter pack” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.