Selecteer een pagina
Aanbieding!

Tado Slimme Radiator Thermostaat 6-Pack (uitbreiding)

429.00

Dit is een aanbieding van Coolblue. Klik op de knop om naar de webwinkel van Coolblue te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 900556 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Tado Slimme Radiator Thermostaat 6-Pack (uitbreiding)

Dit is een aanbieding van Coolblue. Voor dagaanbiedingen, deals en veilingen moet jij op de homepagina zijn.

Dit Tado Slimme Radiator Thermostaat 6 Pack (uitbreiding) bevat 6 slimme radiatorknoppen waarmee je radiatoren individueel aanstuurt. Installeer de Tado app op je smartphone en tablet en stel de temperatuur per radiator in. Je hebt hier wel de Tado-bridge voor nodig, anders is het niet mogelijk om de radiatorthermostaat via de app aan te sturen. Voorzie elke ruimte afzonderlijk van de gewenste temperatuur. Dat is bijvoorbeeld fijn voor in de badkamer. Omdat de radiatorthermostaten verbonden zijn met je smartphone, gaat de temperatuur automatisch naar beneden op het moment dat je de deur uitgaat. Hierdoor hoef je nooit meer aan het uitzetten van de verwarming te denken.
De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier.

Bij de bedrade aansluiting van de thermostaat, sluit je de thermostaat aan op de bedrading van je huidige thermostaat. Gebruik je de thermostaat draadloos? Dan heb je het draadloze pakket nodig.

Review score: 808

Gratis bezorging

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tado Slimme Radiator Thermostaat 6-Pack (uitbreiding)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.