Aanbieding!

Qlima D 225 – Luchtontvochtigers Aanbieding van Coolblue

229.00 209.00

Deze aanbieding wordt jou aangeboden door Coolblue. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Coolblue te gaan.

Naar Coolblue

Artikelnummer: c0c34d3eae71 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een aanbieding van webwinkel Coolblue. Hier kun jij meer informatie vinden over de aanbieding. Kopen van de aanbieding kan alleen in de webwinkel van Coolblue, Volg de aanwijzingen en klik op de aangegeven knop om direct naar de webwinkel te gaan.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Je droogt jouw wasgoed extra snel dankzij de speciale wasdroogfunctie van de Qlima D225. In deze modus blijft de ontvochtiger namelijk ook werken als de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. Hierbij kies je voor een luchtvochtigheidsgraad tussen de 30% en 90%. De luchtontvochtiger werkt het best in licht verwarmde ruimtes, zoals woningen en kantoren. Hier onttrekt hij tot wel 25 liter vocht per dag uit de lucht. Het vocht vangt hij op in het waterreservoir waar in totaal 6 liter in past. Wil je het reservoir niet telkens legen? Sluit dan een condensafvoerslang aan op het apparaat en je hebt er geen omkijken meer naar.