Selecteer een pagina
Aanbieding!

Call of Duty Modern Warfare II PS5 Duo Pack

146.99

Dit is een aanbieding van Coolblue. Klik op de knop om naar de webwinkel van Coolblue te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 916161 Categorieën: , ,

Beschrijving

Call of Duty Modern Warfare II PS5 Duo Pack

Dit is een aanbieding van Coolblue. Voor dagaanbiedingen, aanbiedingen en veilingen moet jij op de homepagina zijn.

Samen met een vriend aan de slag met de nieuwe Call of Duty? Met de Call of Duty Modern Warfare II PS5 Duo Pack haal je de game 2 keer in huis. Ga de strijd aan met bekende helden in Call of Duty: Modern Warfare II voor de PlayStation 5. Vecht schouder aan schouder met kapitein John Price, John “Soap” MacTavish, Kyle “Gaz” Garrick en Simon “Ghost” Riley. Ontdek in het verhaal wat Task Force 141 de legendarische eenheid maakt. Gebruik daarbij een groot arsenaal aan wapens en pas jouw uitrusting aan met upgrades om iedere vijand de baas te zijn. Deze game speel je met maximaal één speler.

Voertuigen, wapens en tactieken

Van infiltratie tactieken tot zeer geheime missies. Gebruik nieuwe wapens, voertuigen en uitrusting om het op te nemen tegen je vijanden. Rust jezelf uit en ga de strijd aan op het water, in de bergen en bevrijd bondgenoten.

Game modes

In Modern Warfare II vorm je een team en vecht je aan de zijde van de TF141 in een singleplayer campagne over de hele wereld. Speel alleen of als team in multiplayer gevechten, met nieuwe locaties en manieren om te spelen. Ontdek ook het geavanceerdere, verhaalgedreven speltype Special Operations en speel dat samen met een vriend. En natuurlijk sluit deze nieuwe Call of Duty aan op Warzone, het battle royale speltype.

Review score: 25

Gratis bezorging

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Call of Duty Modern Warfare II PS5 Duo Pack” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.