Aanbieding!

Comfee MDDF-16DEN3 – Luchtontvochtigers Aanbieding van Coolblue

179.00 169.00

Deze aanbieding wordt jou aangeboden door Coolblue. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Coolblue te gaan.

Naar Coolblue

Artikelnummer: 6cdab2906981 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een aanbieding van webwinkel Coolblue. Hier kun jij meer informatie vinden over de aanbieding. Kopen van de aanbieding kan alleen in de webwinkel van Coolblue, Volg de aanwijzingen en klik op de aangegeven knop om direct naar de webwinkel te gaan.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Teveel vocht in huis is ongezond. Als je hier last van hebt, dan is de Comfee MDDF3-16DEN3 zeker een goede toevoeging. De luchtontvochtiger is geschikt voor ruimtes tot 32 m2, heeft 2 standen en onttrekt 16 liter vocht uit de ruimte binnen 24 uur. Je zet de ontvochtiger aan door op de knoppen aan de bovenzijde te drukken. Op het moment dat hij aan gaat, begint hij direct te werken. Wanneer het vochtpercentage is gedaald, slaat hij uit en herstart automatisch op het moment dat de luchtvochtigheid in de ruimte stijgt. De inhoud van het waterreservoir is 3 liter. Als het reservoir vol is, dan geeft de ontvochtiger dat aan. Gebruik je hem in de nacht? Dan zet je de timer aan waardoor de ontvochtiger automatisch uitschakelt.