Bosch voorlader WAT28493NL

699.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: ecd36a93eaf5 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

Stil en zuinig wassen doet u met de Bosch WAT28493NL wasmachine. Naast een duurzame koolborstelloze motor heeft deze wasmachine VarioPerfect. Hiermee wast u de helft zuiniger, óf is de was tot 65% sneller klaar. En EcoFeedback geeft voordat u gaat wassen een indicatie van het energieverbruik. Deze Bosch wasmachine heeft 8kg vulgewicht en energieklasse A+++ -30%.
Voor- en nadelen van de Bosch WAT28493NL
* VarioPerfect – verkort de wastijd met 65% of wast 50% zuiniger dankzij slimme programma-opties.
* EcoSilence Drive – extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor, inclusief 10 jaar motorgarantie.
* AquaStop waterbeveiliging met Bosch garantie bij waterschade.
* Bijvulfunctie: Iets vergeten? Eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het programma.
* Geen iDos voor het automatisch doseren van wasmiddel
Bosch wasmachine met EcoSilence Drive – Stil en energiezuinig
De Bosch WAT28493NL wasmachine heeft 8 kg vulgewicht, 1400 toeren en wast met energieklasse A+++ -30% nog eens 30% zuiniger dan de meest zuinige energieklasse A+++.
VarioPerfect technologie zorgt ervoor dat u extra snel óf extra zuinig kunt wassen. U kunt de wastijd tot wel 65% verkorten of de helft zuiniger wassen.
Deze wasmachine heeft een bijzonder stille, energiezuinige motor. En omdat hij geen koolborstels heeft is hij heel duurzaam. Bosch geeft dan ook 10 jaar garantie op de EcoSilence Drive. In combinatie met de antivibratiewanden zorgt dit voor een hele stille wasmachine met een geluidsniveau van slechts 48 dB tijdens het wassen en 72 dB tijdens centrifugeren.
U kunt het 30 minuten programma met de helft inkorten voor een supersnel 15 minuten programma. Ideaal voor als u snel een kleine hoeveelheid wasgoed wilt wassen.
Speciale programma's: Spoelen, Dons, Donker wasgoed, Trommel reinigen, Overhemden, Sport, Snel+mix, Extra snel 30 min., Allergie+, Extra snel 30'/15', Night wash (Extra stil),Wol handwas, Fijn/Zijde.