Aanbieding!

Bosch voorlader WAT28320NL

549.00 467.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: d1f6b8d18f50 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 82.00

Met energieklasse A+++ -30% wast u met de Bosch WAT28320NL wasmachine nog eens 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse. Daarnaast wordt ook het waterverbruik nauwkeurig aangepast aan de hoeveelheid en de soort wasgoed. Dankzij de slimme programma-opties kunt u kiezen of u tot 65% sneller of tot 50% zuiniger wil wassen. Met de 24 uur startuitstel kunt u zelf instellen wanneer het wasprogramma start. Zo is de was precies klaar wanneer u dat wilt.
Voor- en nadelen van de Bosch WAT28320NL
* De ActiveWater™ technologie doseert de watertoevoer aan de hand van de hoeveelheid wasgoed en bespaart zo energie.
* Verkort de wastijd met maximaal 65% of was tot 50% zuiniger dankzij slimme programma-opties
* Uw kleding wordt extra teder en efficiënt gewassen dankzij de unieke trommelstructuur
* Stil, duurzaam en zuinig wassen met 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor
* Geen i-DOS dat volledig automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel doseert
Bespaar water en energie met de Bosch WAT28320NLDe WAT28320NL is een extreem stille en duurzame wasmachine van Bosch. De koolborstelloze motor zorgt ervoor dat hij duurzaam en zuinig kan wassen. VarioPerfect™ maakt het mogelijk om de wastijd te verkorten of zuiniger te wassen dankzij de slimme programma-opties. De VarioTommel is voorzien van een unieke trommelstructuur en wast daardoor extra teder en efficiënt. Het water wordt gelijkmatiger en sneller verdeeld wat uw was ten goede komt. De wasmachine is voorzien van nieuwe vormgegeven wanden die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook zorgen voor meer stabiliteit en verminderde trillingen.
Daarnaast is de wasmachine ook voorzien van de ActiveWater-technologie die uit drie componenten bestaat: de sensor gestuurde, continue beladingsherkenning, geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem. Ook is de wasmachine voorzien van een uitgestelde start, waarbij u zelf kunt bepalen wanneer het wasprogramma start. Zo weet u zeker dat uw was klaar is op het moment dat u dat wilt. De wasmachine heeft een maximale vulcapaciteit van 7 kg en is voorzien van energieklasse A+++.