Aanbieding!

Bosch koelkast met vriesvak KGN39IJ4A

989.00 873.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: 7ef62cf0ba1b Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 116.00

De KGN39IJ4A van Bosch is een koel-vriescombinatie die door zijn verwisselbare deurfronten gemakkelijk in elke keuken past. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 279 liter en is voorzien van vijf legplateaus die gemaakt zijn van veiligheidsglas. Drie daarvan kunt u zelf in hoogte verstellen en daarmee kunt u het koelgedeelte naar wens indelen. Daarnaast is er ook nog een groot deurvak en drie kleine deurvlakken aanwezig. Een lade is een VitaFresh lade die een luchtvochtigheidsregeling heeft, waardoor groente en fruit langer vers en vitaminerijk blijven. Het vriesgedeelte heeft een inhoud van 87 liter en is voorzien van drie transparante diepvriesladen, waarvan 1 een BigBox is. U kunt uw producten bij storing maximaal 16 uur bewaren. De koel-vriescombinatie is voorzien van een No-Frost systeem, wat betekent dat u nooit meer hoeft te ontdooien. Daarnaast is er elektronische, gescheiden temperatuurregeling en controle, met LED-indicatie.