Bosch koelkast met vriesvak KGE36VW4A wit

649.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: f9c7f617cbe6 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

Koel is ook echt koel bij de Bosch KGE36VW4A koel-vriescombinatie. Wanneer je nieuwe boodschappen toevoegt, vriest de vriezer automatisch harder zodat nieuwe waren snel worden ingevroren. Bovendien blijven bevroren waren goed bevroren, waardoor ze langer houdbaar blijven. Ook groente en fruit blijven langer houdbaar, in de VitaFresh lade met luchtvochtigheidsregeling.
Voordelen van de Bosch KGE36VW4A
* VitaFresh – groente en fruit blijven langer vers dankzij een luchtvochtigheidsregeling
* SuperCooling – sneller koelen van nieuwe boodschappen en reeds ingevroren producten blijven op temperatuur
* AutoFreeze – wanneer je nieuwe etenswaren toevoegt, vriest de vriezer tijdelijk automatisch harder
* LowFrost: eenvoudig en snel ontdooien dankzij ingeschuimde verdampers
Bosch koel-vriescombinatie met SuperCooling en AutoFreeze
De KGE36VW4A is een vrijstaande koel-vriescombinatie van Bosch. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 214 liter en is voorzien van vier veiligheidsplateaus, waarvan er twee in hoogte zijn te verstellen. Het koelgedeelte beschikt over de functie superKoelen waarbij verse levensmiddelen sneller worden gekoeld. Het koelgedeelte is voorzien van LED-verlichting die ervoor zorgt dat je altijd goed zicht hebt op wat er in de koelkast staat. Ook is er een vitaFresh-lade aanwezig met luchtvochtigheidsregeling. Hierdoor blijft groente en fruit langer vers en vitaminerijk. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 88 liter en is voorzien van drie transparante diepvriesladen, waarvan één bigBox. Deze box is ideaal voor het bewaren van grotere producten. Door de uitneembare glasplateaus is de vriesruimte zeer flexibel in te delen. Dit model is voorzien van energieklasse A+++ en is hierdoor zeer energiezuinig.