Aanbieding!

AniQare Dierenkussen dagaanbieding van Wilpe NL

14.96 4.95

Dit is een dagaaanbieding van Wilpe NL. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webshop van Wilpe NL te gaan.

Naar Wilpe NL

Artikelnummer: 0a3ac15f49a0 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een dagaanbieding van Wilpe NL. Elke dag een nieuwe aanbieding die vervolgens slechts 24 uur geldig is. Let goed op want in sommige gevallen geld ook een op = op regel.

Uw huisdier wat extra verwennen met de super comfortabele dierenkussens van Aniqare waar uw huisdieren lekker op kunnen relaxen. De kussens zijn stevig en geschikt voor katten, voor grote en voor kleine honden. De kussens zijn niet alleen prettig voor uw hond of kat maar ze zijn ook nog super praktisch. De kussens kunnen gebruikt worden om gewoon neergelegd te worden maar kunnen ook in een bench of reismand perfect functioneren. De kussens zijn heerlijk zacht en lekker om op te liggen, want honden en katten hebben, net als mensen, ook een gezellige plaats nodig. De kussens zijn gemaakt van 100% polyester. Profiteer nu van deze deal zolang de voorraad strekt!

– Omkeerbaar kussen softpluche / microvezelhoes – Materiaal: 100 % polyester – Ideaal binnenwerk voor transportboxen – Wasbaar op 30 °C – Afmetingen van de 4 opties: 48 x 29 cm, 58 x 38 cm, 74 x 43 cm, 84 x 51 cm – Kleur: Bruin