Aanbieding!

Aanbieding Olexisdeals Swan & Edgar – Limited Edition Hand Assembled World Travel Automatic Rose – Herenhorloge

147.95

Is dit JOUW aanbieding? Klik op de knop hieronder om direct naar de aanbieding in de webwinkel van Olexisdeals te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 6272 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Jij hebt gekozen voor een aanbieding van Olexisdeals. Meer voordeel is er te vinden in de vorm van dagaanbiedingen in het dagaanbiedingen overzicht op de homepagina. Een dagaanbieding is een aanbieding die over het algemeen slechts 24 uur beschikbaar is.

De Britten brachten een groot deel van het midden van het millennium door met zoeken over de verre uithoeken van de aarde tijdens het tijdperk van verkenning. Het in beperkte oplage vervaardigde Dampier World Travel Automatic Rose herenhorloge viert deze traditie en schenkt bijzondere aandacht aan William Dampier, die de eerste persoon was die driemaal de overvloed omzeilde en de eerste Engelsman was die verkende wat jaren later bekend werd als Australië. Het horloge werkt door middel van 163 deel 20 juwelen met de hand geassembleerd automatisch uurwerk dat de lichtgevende wijzers rond een wereldwijzer aandrijft die verwijst naar Dampier’s heldendaden over de hele wereld terwijl ze over lichtgevende indexen glijden. De minuten-, dag-, datum- en maandteller delen overeenkomsten met het vastleggen van zijn reizen, en de roterende binnenring en lunette maken het uurwerk compleet. Het met het Swan & Edgar-logo gegraveerde roestvrijstalen achterdeksel en de roségouden stalen armband met vouwsluiting voegen de laatste details toe en brengen het hele horloge samen, herinnerend aan de uitzonderlijke reis die Dampier op zich nam om te voltooien. Modelspecificaties: Automatisch uurwerk 163 Part 20 Jewel Handgemonteerd uurwerk Wereldkiezen Lichtgevende wijzers Roterende binnenring en ring Minuten-, dag-, datum- en maandteller Rosé gouden stalen armband Logo gegraveerd roestvrij stalen achterkant van de behuizing Rosé gouden IP-behuizing 12 uur analoog Waterbestendig 30m Krasbestendig mineraal glas 5 jaar garantie Nikkelvrije en hypoallergene IP-beplating Afmetingen horloge Diameter kast 47 mm Kastdikte 15 mm Nokbreedte 28 mm Bandbreedte 25 mm Bandlengte 200 mm Gewicht 190g

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.