Aanbieding!

Olexisdeals Swan & Edgar – Limited Edition Hand Assembled Retro Racer Automatic Gold – Herenhorloge

117.95

Klik op koop nu om naar de webwinkel van Olexisdeals te gaan!

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Swan & Edgar – Limited Edition Hand Assembled Retro Racer Automatic Gold – Herenhorloge

Dit is een dagaanbieding van Olexisdeals, pak vandaag JOUW voordeel! Kom ook eens kijken op de homepagina tussen alle dagaanbiedingen in het dagaanbiedingen overzicht.

Het Limited Edition Swan & Edgar Handgemonteerde Hawthorn Retro Racer Automatic Gold herenhorloge ontleent zijn naam aan Mike Hawthorn, die zichzelf vestigde als een eeuwigdurend icoon in de Britse racegeschiedenis. Hij werd de eerste Formule 1-kampioen van het Verenigd Koninkrijk in 1958, om onmiddellijk zijn pensionering aan te kondigen, wat alleen maar hielp om zijn legende te voeden en toe te voegen aan de intriges van wat had kunnen zijn. Het met de hand geassembleerde automatische uurwerk van 163 deel 20 juwelen lijkt opmerkelijk veel op de zorgvuldige precisie die wordt geëist van Formule 1-coureurs, waarbij snelle reacties cruciaal zijn voor succes op het circuit. De minuten-, dag-, datum- en maandteller zijn gerangschikt rond een olie-zwarte wijzerplaat en verwijzen naar de voertuigen waar Hawthorn zijn dramatische prestaties heeft geleverd. Altijd de gentleman, zelfs op het circuit, de lichtgevende wijzers brengen hulde aan de vlinderdas die hij tijdens races droeg. Het met het Swan & Edgar-logo gegraveerde roestvrijstalen achterdeksel en de zwarte nylon band bieden een glimp van de erfenis van Hawthorn als een eeuwig raadselachtige figuur in de racegeschiedenis. Modelspecificaties: Automatisch uurwerk 163 Part 20 Jewel Handgemonteerd uurwerk zwarte wijzerplaat Lichtgevende wijzers Minuten-, dag-, datum- en maandteller Zwarte nylon band Gesp sluiting Logo gegraveerd roestvrij stalen achterkant van de behuizing Gouden IP-behuizing 12 uur analoog Waterbestendig 30m Krasbestendig mineraal glas 5 jaar garantie Nikkelvrije en hypoallergene IP-beplating Afmetingen horloge Diameter kast 45 mm Kastdikte 15 mm Nokbreedte 24 mm Bandbreedte 24 mm Bandlengte 180 mm Gewicht 100g

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.