Selecteer een pagina
Aanbieding!

Aanbieding Olexisdeals Swan & Edgar – Limited Edition Hand Assembled Oasis Automatic Rose – Herenhorloge

132.95

Is dit JOUW aanbieding? Klik op de knop hieronder om direct naar de aanbieding in de webwinkel van Olexisdeals te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 6267 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Jij hebt gekozen voor een aanbieding van Olexisdeals. Meer voordeel is er te vinden in de vorm van dagaanbiedingen in het dagaanbiedingen overzicht op de homepagina. Een dagaanbieding is een aanbieding die over het algemeen slechts 24 uur beschikbaar is.

Het epische Paradise Lost is een gedicht dat zich heeft gevestigd als een essentieel onderdeel van de westerse Canon. Een verhaal over de val van de mens, de auteur bracht vijf jaar door met het schrijven van meer dan 10.000 regels en inspireerde generaties Britse en wereldwijde schrijvers. De Limited Edition Swan & Edgar Hand Assembled Milton Oasis Automatic Rose is een eerbetoon aan John Milton, die via Paradise Lost zichzelf vestigde als een van de belangrijkste schrijvers in de Britse geschiedenis. Het beschikt over met de hand geassembleerd 163 deel 20 juwelen automatisch uurwerk en dag-, datum- en maandfuncties met een 60 seconden teller. Deze wijzerplaten zijn geplaatst op een bosgroene en gouden wijzerplaat die beelden oproept van een waar paradijs. De analoge markeringen van 12 uur duiden ook op de reis die de altijd herkenbare personages in Miltons werk hebben beleefd. Het met het Swan & Edgar-logo gegraveerde roestvrijstalen achterdeksel en de roségouden roestvrijstalen armband maken het stuk compleet en verwijzen naar het rijke juweel van de Britse literatuur dat Miltons werk begaafde lezers heeft. Bekijk Specificatie: Automatisch uurwerk Met de hand geassembleerd 163 deel 20 juweelbeweging 12 uur analoog Dag, datum, maand & 60 seconden teller Waterbestendig 30m Krasbestendig mineraal glas 5 jaar garantie Nikkelvrije en hypoallergene IP-beplating Maten en gewichten Diameter kast 47,3 mm Kastdikte 15 mm Nokbreedte 25 mm Bandbreedte 25 mm Bandlengte 220 mm Gewicht 190 gram Materialen en kleuren Logo gegraveerd roestvrij stalen achterkant van de behuizing Rosé gouden roestvrijstalen armband Groene en roze wijzerplaat Rosé gouden IP-behuizing

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.