Selecteer een pagina
Aanbieding!

Aanbieding Actie.deals Solar Tuinwachter – Dier- en milieuvriendelijke dierenverjager

49.90 24.50

Klik op de button om naar de webwinkel van Actie.deals

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 55287868e3dc Categorieën: , ,

Beschrijving

Jij hebt gekozen voor een aanbieding van Actie.deals. Goede keus ik hoop dat jij er veel plezier aan hebt. Wist jij dat er ook dagaanbiedingen of zoals ze ook wel genoemd worden, dagdeals zijn.? Ga maar eens kijken op de homepagina.

Wordt jouw gazon of bloemperk regelmatig vernield door katten, hazen, mollen of konijnen? Of gebruiken de katten uit de buurt jouw tuin of zandbak als toilet? Vervelende situaties die nauwelijks te voorkomen zijn en waartegen traditionele huis-tuin-en-keuken-middelen vaak geen effect hebben.

De Solar Tuinwachter voorkomt al deze ergernissen! Hoe het werkt? Het apparaat brengt geluidsgolven voort die ervoor zorgen dat niet alleen katten en honden, maar ook hazen, konijnen, muizen, ratten, egels en mollen er snel vandoor gaan.

De Tuinwachter is voorzien van een speciale signaalgever, veilig en zonder chemische middelen. Zodra het dier binnen het ingestelde bereik komt, wordt het geluidssignaal voortgebracht. Voor mensen niet of nauwelijks hoorbaar, maar voor dieren des te meer!

De Solar Tuinwachter schakelt zichzelf automatisch in wanneer er een dier dichterbij komt dan ca. 6 meter. Het apparaat werkt op zonne-energie, die wordt opgevangen met de solarcellen bovenop en die wordt opgeslagen in een drietal (oplaadbare AA) meegeleverde accu’s van 1,2Volt elk.

Let op: De Solar Tuinwachter op een dusdanige manier plaatsen dat deze niet constant door “wuivende” bladeren cq takken word geactiveerd. Dit bekort de levensduur van de accu’s.

Plaatsing
Je kunt het apparaat met behulp van de meegeleverde grondpen plaatsen. Zorg ervoor dat de solarcellen zoveel mogelijk in de zon staan, of in elk geval zoveel mogelijk in het licht. Ook bij enige schaduw worden ze opgeladen. Zorg er ook voor dat de (witte, rondgebogen) bewegingssensor de dieren kan waarnemen. Hoewel het apparaat waterdicht en weerbestendig is, verdient het aanbeveling het apparaat uit de regen te plaatsen, wat de levensduur zeker zal verlengen.

Geschikt voor montage tegen de wand of op de grond (d.m.v. meegeleverd aluminium grondpaaltje).

Werking
Zodra de accu’s zijn opgeladen, werkt het apparaat. De bewegingssensor registreert ieder dier dat zich binnen een straal van ca 6 meter begeeft en schakelt het apparaat binnen 3 seconden in, eventueel incl. LED. Na ongeveer 1 minuut zal het weer uitgaan en in stand-by stand gaan.

Knop SENS.
Met deze knop kan je de gevoeligheid en afstand van de bewegingssensor instellen. In de hoogste stand weert hij het grootste ongedierte.

Knop FREQ.
Het apparaat kan ultrasonoor geluid voortbrengen van 13.500 tot 23.500 Hertz. Met deze knop kan je de frequentie van het ultrasoon geluid verhogen en verlagen:

0 : OFF
1 : 13.5kHz – 17.5kHz weert honden, katten, vogels
2 : 15.5kHz – 19.5kHz weert grote honden, vossen
3 : 19.5kHz – 23.5kHz weert muizen, knaagdieren
4 : Led knippert
5 : Alle functies werken (1, 2, 3, 4)

Inhoud pakket:
– Solar Tuinwachter
– Gebruiksaanwijzing

Specificaties:
– Werkingsbereik ca. 40 m²
– 100% weerbestendig
– Geschikt voor wandmontage
– Geschikt voor grondmontage d.m.v. meegeleverd aluminium grondpaaltje
– Afmetingen  20 cm  x 11 cm x 8 cm