Selecteer een pagina
Aanbieding!

Magic Clean Droogloopmat – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

49.99 12.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Erger je je ook altijd zo aan vieze of natte voetstappen in huis wanneer iemand zijn voeten niet goed heeft geveegd bij binnenkomst? Of wanneer de hond na het uitlaten gauw weer naar binnen rent? Daar is nu wat op gevonden!
Schone schoenen/vloeren zonder vegen
Met deze magische droogloopmat heb je altijd schone schoenen (en dus ook vloeren) zonder dat je je voeten hoeft te vegen! Wanneer je op de mat stapt, zijn de schoenen direct schoon. Dankzij het zeer hoge absorptievermogen en hoge vezeldichtheid worden water en vuil direct door de mat opgenomen nog voor je een stap verder hebt gezet. Super handig voor ieder huishouden, helemaal wanneer je kinderen en/of huisdieren hebt. Kinderen denken er nou eenmaal niet altijd aan om hun voeten te vegen, om nog maar even te zwijgen over de hond..
Kan bij elke deur
De droogloopmat van 70 x 40 cm heeft een rubberen onderlaag tegen doorlekken en is bovendien anti-slip zodat hij stevig op zijn plek blijft liggen. Bovendien zijn de vezels zeer laag waardoor de deur niet op de mat vastloopt. En wanneer de mat toch echt te vuil wordt, dan kun je hem zeer eenvoudig met de hand wassen!
– Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Max. 1 tot 3 werkdagen