Aanbieding!

Kerstmarkt Essen – Route West 1 (Amersfoort-Amsterdam-Haarlem-Hilversum/Eemnes) Aanbieding van Oad

46.00 16.00

Klik op de onderstaande knop om naar de dagaanbieding in de webwinkel van Oad te gaan.

Naar Oad

Artikelnummer: cad2090e3694 Categorieën: , ,

Beschrijving

In het het grote aanbod van dagaanbiedingen is dit de dagaanbieding van Oad. Om te kopen klik jij op de aangegeven knop.

Breng Een bezoek aan de gezellige Kerstmarkt Essen 2019! Beleef met Oad de internationale kerstmarkt in het romantische Essen. De ongeveer 500 kraampjes tellende markt mag zich met recht een van de grootste en populairste kerstmarkten van Duitsland noemen. De markt staat op diverse pleinen, waarvan de Kennedyplatz het meest sfeervol is.

Het plein telt wel 500 lichtkettingen van 20 meter lang, waardoor je een echt kerstgevoel krijgt. Door de vele lichtjes is de marktvooral’s avonds een ware belevenis.

Daarnaast is de internationale kerstmarkt de perfecte plek om een origineel kerstcadeau te vinden.

Je vindt er geschenken uit alle delen van de wereld, waaronder sculpturen uit Afrika, Griekse verlichte huisjes, vrolijke figuurtjes uit Cuba of kunsthandwerken uit Rusland. We vertrekken in de ochtend vanaf uw opstapplaats richting Essen waar we om ongeveer 12.

00 uur aan zullen komen. Aan het begin van de avond, om circa 18. 00 uur, vertrekken we weer huiswaarts. Op die manier kunt u ook optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken.