Selecteer een pagina
Aanbieding!

Olexisdeals Herenhorloge – VICKERS ARMSTRONGS Limited Edition- Hand geassembleerd – Geosphere Black

94.95

Klik op koop nu om naar de webwinkel van Olexisdeals te gaan!

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Herenhorloge – VICKERS ARMSTRONGS Limited Edition- Hand geassembleerd – Geosphere Black

Dit is een dagaanbieding van Olexisdeals, pak vandaag JOUW voordeel! Kom ook eens kijken op de homepagina tussen alle dagaanbiedingen in het dagaanbiedingen overzicht.

Het Vickers Armstrongs Limited Edition Hand Assembled Edwards Geosphere Black herenhorloge dankt zijn naam aan een man die verpersoonlijkte wat het betekent om deel uit te maken van een instelling. Sir George Edwards begon zijn Vickers-carrière als tekenaar en klom door de rangen totdat hij in 1945 de hoofdontwerper werd. In deze rol leidde hij talloze projecten, waaronder het Viking Airliner, het militaire transport van Valletta en de Valiant strategische bommenwerper, wat een behendigheid bewees veelzijdigheid die voorop staat in de techniek. Het uurwerk wordt aangedreven door een zeer nauwkeurig Seiko Quartz chronograaf uurwerk dat met ongerepte nauwkeurigheid werkt. Dit drijft de seconden-, minuten-, datum- en 24-uurstellers aan die perfect uitgebalanceerd zijn over de karmozijnrode wijzerplaat die sterk lijkt op de vliegtuigontwerpen waar Edwards toezicht op hield. Daaromheen verwijst de gitzwarte roterende ring naar luchtvaarthorloges. Om het stuk af te maken, demonstreren het Vickers Armstrong-logo gegraveerde roestvrijstalen achterkant en zwarte roestvrijstalen armband de consistentie van kwaliteit waarnaar Edwards streefde in zijn ontwerpen. Specificaties; Seconden, Minuten, Datum & 24-uurs teller 12 uur analoog Waterbestendig 30m Krasbestendig mineraal glas 5 jaar garantie Nikkelvrije en hypoallergene IP-beplating Maten en gewichten: Diameter kast 45 mm Kastdikte 15 mm Nokbreedte 22 mm Bandbreedte 20 mm Bandlengte 200 mm Gewicht 190 gram Materialen en kleuren Zwarte draaibare lunette Logo gegraveerd roestvrij stalen achterkant van de behuizing Zwarte roestvrijstalen armband Rode wijzerplaat Zwarte IP-behuizing

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.