Aanbieding!

Aanbieding van Shavesavings Gillette ProGlide 14 scheermesjes

38.95

Klik op de knop om naar de aanbieding op de website van Shavesavings te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 953a3bec5fca Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze aanbieding wordt jou aangeboden door Shavesavings. Voor meer aanbiedingen zoals bijvoorbeeld een dagaanbieding verwijs ik jou naar de homepagina.

Houdt rekening met 2.49 aan bezorgkosten.

ProGlide 14 scheermesjes van Gillette. De ProGlide scheermesjes bevatten 15% dunnere mesjes dan de Fusion en de Fusion Power en bovendien ook nog eens dichter bij elkaar geplaatst voor een nog beter scheerresultaat. De Gillette ProGlide scheermesjes zijn voorzien van dunnere mesjes met een geavanceerde lagere weerstandscoating. Past op alle Gillette Fusion, Proshield en Proglide Scheersystemen. Proglide is een volledig herontwerp om de comfortabelste scheerbeurt van Gillette tot nu toe tot stand te brengen. Het heeft ook een vernieuwde Precisie Trimmer op de rug. De verbeterde mes stabilisator zorgt voor het behoud van een precieze scheermes afstand voor optimaal comfort,. Met meer smeermiddel en een vleugje minerale olie, is deze nieuwe Oranje Lubrastrip beter en breder. Na één keer de Proglide mesjes proberen, voelt scheren niet meer als scheren, maar als het glijden over de huid.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.