Aanbieding!

Sticky Hero Kledingborstel – Inclusief GRATIS Mini Borstel Voor… Aanbieding van Voordeelvanger

29.95 7.95

Deze dagaanbieding is te koop in de webwinkel van Voordeelvanger.nl. Klik op de onderstaande knop om rechtstreeks naar de aanbieding in hun webwinkel te gaan.

Naar Voordeelvanger.nl

Artikelnummer: a479ff7c223b Categorieën: , ,

Beschrijving

Voordeelvanger.nl is een aanbiedingen website met elke dag vele aantrekkelijke aanbiedingen. Dit is een van die aanbiedingen en wordt aangeboden als zijnde een dagaanbieding. Dat betekent in principe dat de aanbieding slechts 24 uur beschikbaar is. De dagaanbiedingen van voordeelvanger.nl worden elke ochtend rond 7.30 uur ververst.

Heb je last van pluisjes of haar op kleding of meubels of tapijt? Om telkens plakrollen te kopen om haar te verwijderen, blijf je bezig. Deze zelfreinigende Sticky Hero verwijdert haren, pluisjes en stof gemakkelijk van kleding of gestoffeerde meubels zonder ze te beschadigen. Deze borstel is electrostatisch en heeft een speciaal geweven stof hebben waardoor haren en pluisjes aan de borstel blijven zitten.
De Aqua Laser Sticky Hero is ideaal om snel pluisjes of haren van uw huisdier te verwijderen van uw kleding. U kunt zelfs losse haren bij uw hond of kat verwijderen voordat het dier het haar overal in huis verliest. De Sticky Hero werkt ook perfect in de auto, boot of caravan. Perfect voor huisdiereigenaren. Ook wordt er klein formaat meegeleverd. Ideaal voor in de auto en op (zaken-)reis!