Aanbieding!

Polarized Clip-On Zonnebril – Verkrijgbaar Met 4 Kleuren Glazen! Dagaanbieding van Voordeelvanger

29.95 9.95

Deze dagaanbieding is te koop in de webwinkel van Voordeelvanger.nl. Klik op de onderstaande knop om rechtstreeks naar de aanbieding in hun webwinkel te gaan.

Naar Voordeelvanger.nl

Artikelnummer: 37b199358ff0 Categorieën: , ,

Beschrijving

Voordeelvanger.nl is een aanbiedingen website met elke dag vele aantrekkelijke aanbiedingen. Dit is een van die aanbiedingen en wordt aangeboden als zijnde een dagaanbieding. Dat betekent in principe dat de aanbieding slechts 24 uur beschikbaar is. De dagaanbiedingen van voordeelvanger.nl worden elke ochtend rond 7.30 uur ververst.

Een ruime meerderheid van de bevolking draagt een bril of contactlenzen. Wanneer de zon fel aan het schijnen is kan dit voor brildragers erg hinderlijk zijn. Nu kan je natuurlijk een zonnebril kopen op sterkte, maar dit is vaak erg duur. Wat dacht je van de clip-on zonnebril? De clip-on zonnebril met polariserende glazen kan je gemakkelijk op je huidige bril klikken. Zo heb je direct weer goed zicht! En wil je bijvoorbeeld even lezen in de schaduw dan klap je zonnebril gewoon weer omhoog.
Clip-on zonnebril met polariserende Glazen
De clip-on zonnebril is voorzien van polariserende glazen. De glazen zijn gemaakt van kunststof. Ze zorgen ervoor dat ze hinderlijke schitteringen tegengaan. Dit zorgt voor een beter zicht en rust aan je ogen. Bovendien zijn de glazen 100% UV-beschermend (cat. 3). Zo heb je niet alleen bij felle zonneschijn, maar ook bij sneeuwschittering of een nat wegdek goed zicht.
Je klikt de zonnebril simpel op de neusbrug van je gewone bril en wanneer je ergens binnen bent, dan klap je de glazen omhoog. De clip-on zonnebril weegt nog geen 10 gram, waardoor je er geen last van zult hebben.