Selecteer een pagina
Aanbieding!

Herzberg Universele Dopsleutel – Inclusief Ratel En Adapter Voor… Aanbieding van Voordeelvanger

39.95 9.95

Deze dagaanbieding is te koop in de webwinkel van Voordeelvanger.nl. Klik op de onderstaande knop om rechtstreeks naar de aanbieding in hun webwinkel te gaan.

Naar Voordeelvanger.nl

Artikelnummer: 362b17ccf06f Categorieën: , ,

Beschrijving

Voordeelvanger.nl is een aanbiedingen website met elke dag vele aantrekkelijke aanbiedingen. Dit is een van die aanbiedingen en wordt aangeboden als zijnde een dagaanbieding. Dat betekent in principe dat de aanbieding slechts 24 uur beschikbaar is. De dagaanbiedingen van voordeelvanger.nl worden elke ochtend rond 7.30 uur ververst.

Moertjes, bouten, schroefogen, haken, vleugelmoeren, sluitingen.. op nagenoeg alles tussen de 7 en 19 mm wat je los of vast kunt draaien, past deze universele dopsleutel. Puilt jouw gereedschapskist ook uit van dopsleutels, schroevendraaiers, moersleutels en meer? En kun je vaak niet dat ene juiste stuk gereedschap vinden om iets los of juist vast te draaien? Dan is deze universele dopsleutel een zeer handige aanwinst.
Ook voor je boormachine
Deze dopsleutel is zelfs geschikt voor onderdelen die beschadigd zijn of vastgeroest zitten. De dop heeft aan het andere uiteinde een opening voor een bitje, zodat je de dop ook op je boormachine kunt gebruiken.